BOUWWERKEN.

Of het nu over een appartementsgebouw, een woning, een verbouwing groot of klein gaat, Gravo beschikt over een hele waaier eigen materieel en uitvoerend personeel om projecten, binnen de afgesproken tijd en met de beste kwaliteit, uit te voeren. Haar projectleiders en/of  ingenieurs garanderen ook een technische ondersteuning waar nodig.

Nieuwbouw en verbouwing/renovatie

 

U wilt een nieuwe woning laten bouwen of uw huidige woning aanpassen of renoveren? Bij Gravo kan u rekenen op vakmanschap en creativiteit. Zo behoren ook het bouwen van BEN-woningen, ‘bijna energie neutraal’ en vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen, en woningen met houtskeletbouw tot onze activiteiten.

Vooraf bekijkt een ervaren projectleider samen met u en uw architect hoe we uw woonwensen optimaal kunnen verwezenlijken. Ook doorheen het project staan wij u bij met advies en staan wij garant voor een transparante en betrouwbare samenwerking om tenslotte een kwalitatief en betaalbaar resultaat af te leveren.

 

Naast onze jarenlange ervaring en knowhow zijn wij een erkend bouwbedrijf. Dit wil zeggen dat Gravo beschikt over technische bekwaamheid, voldoende financiële draagkracht en professionele integriteit. Daarnaast bent u zeker dat wij in regel zijn met bepaalde fiscale en sociale verplichtingen. Een overheidserkenning is enkel verplicht bij overheidsopdrachten, echter worden bouwpremies en belastingvoordelen vaak pas toegekend op voorwaarde dat de uitvoerende aannemer geregistreerd is.

Deze garanties van onze kwaliteiten zijn dan ook op een officiële manier vertaald in volgende certificaten en erkenningen:

 

 

Erkenning n° 7901

 

klasse 7 Cat. C2-D-D1

klasse 6 Cat. C6

klasse 4 Cat. E-G

klasse 2 Cat. P2

klasse 1 Cat. C-C1-D11-D12-D16-D17

D22-D5-D8-G1-G5-L1

Bouwproject gepland?

 

Voor de ontwikkeling van bouwprojecten, doet Gravo daar waar nodig beroep op haar vaste partner Citta. Dagelijks contact met het management maakt dat elk project de aandacht krijgt die ze verdient. We begeleiden je graag mee voor het uitwerken van concrete voorstellen voor een toekomstig project (in aankoop, met recht van opstal,...). Lopende projecten van Citta kan je steeds raadplegen op www.citta.be of stellen we je graag persoonlijk voor tijdens een afspraak. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord!

contacteer ons

LT-Coppens Ruiterijschool 14

2930 Brasschaat

T. 03 651 39 51

E. info@gravo.be

Registratienummer 020093

BTW BE 0403 720 433