LEIDINGWERKEN.

Voor het uitvoeren van kabel – en leidingwerken, zowel boven- als ondergronds, beschikt Gravo over een uitgebreid machinepark waaronder graafkranen, minigravers, vrachtwagens, compressoren en zomeer. Naast de klassieke kabel- en leidingwerken, is Gravo ook vertrouwd met verschillende alternatieven waaronder sleufloos graven met grondzuigwagens, een 20T treklier en sleufloos vernieuwen met PrimusLine.

Leiding- en kabelwerken

Zowel particulieren, bedrijven als aannemers kunnen bij Gravo terecht voor snel uitgevoerde, duurzame leiding- en kabelwerken zoals het graven van aansluitingen voor elektriciteit, water en gas.

Verschillende evoluties binnen Gravo zorgde ervoor dat Gravo zich naast particuliere projecten meer en meer begon te specialiseren in het verwezenlijken van projecten in de industriesector. Hiervoor staan een 30-tal vaste werknemers in (geen interim of onderaannemers) die beschikken over de nodige opleidingen/attesten en ervaring. Gravo is vertrouwd met het plaatsen van alle soorten kabels en leidingen, zowel bovengronds als ondergronds, kleine en grote projecten. en hebben hiervoor een ruim arsenaal aan materiaal, graafkranen, minigravers, vrachtwagens, compressoren, zuigwagens,…

Ook voor het uitvoeren van leidingwerken in staal, HDPE, hoog- en laagspanning vindt u in Gravo een betrouwbare partner met de nodige expertise.

 

 

treklier

Gravo heeft een state-of-the-art treklier voor eigen gebruik en voor verhuur.

 

RW20BH 20T BAGELA Treklier met:

 

  • Static pulling system
  • tot 20T trekkracht
  • 2000m gegalvaniseerde trekkabel
  • Swivel anti twist
  • PC310 + Printer
  • Telescopische afbuigboom
  • Remote control (In-Stop-Uit)

 

Interesse in huur? Contacteer ons hier

 

 

PrimusLine, sleufloos vernieuwen

 

PrimusLine is een flexibele sliplining voor de sleufloze rehabilitatie van drukleidingen. Het systeem bestaat uit een flexibele met kevlar versterkte voering en speciaal ontwikkelde eindfittingen. Hiermee kunnen wij oude leidingen met 50 jaar in levensduur verlengen met een maximale constante druk van 82 bar.

 

LEES MEER

contacteer ons

LT-Coppens Ruiterijschool 14

2930 Brasschaat

T. 03 651 39 51

E. info@gravo.be

Registratienummer 020093

BTW BE 0403 720 433