Onze erkenning, jouw garantie!

 

Jij wil natuurlijk ook een vlotte bouw of verbouwing van je woning! In zee gaan met een betrouwbare partner is dan ook van groot belang! Maar hoe kies je de juiste aannemer voor je bouwproject? Een overheidserkenning kan hierbij wel een belangrijke referentie zijn. Een erkenning is enkel verplicht bij overheidsopdrachten. Toch kan het voor particuliere of bedrijfsklanten ook een garantie zijn dat wij als onderneming beschikken over technische bekwaamheid, voldoende financiële draagkracht en professionele integriteit. Daarbovenop heb je ook de zekerheid dat we in regel zijn met bepaalde fiscale en sociale verplichtingen. Bovendien worden bouwpremies en belastingsvoordelen vaak pas toegekend op voorwaarde dat de uitvoerende aannemer geregistreerd is. We denken hierbij aan subsidies van de gemeenschappen of directe belastingsvoordelen zoals o.m. isolatiepremies, plaatsing van hoogrendementsketels, belastingvermindering voor het plaatsen van zonnepanelen, enzomeer. Deze garanties van onze kwaliteiten zijn dan ook op een officiële manier vertaald in volgende certificaten en erkenningen:

 

 

 

 

Algemene Bouwwerken

Cat. D klasse 6 (werken tot € 3.225.000)

 

Wegenbouwkundige werken

Plaatsen leidingen:

Cat. C2 klasse 6 (Watervoorziening en leidingen leggen tot € 3.225.000)

Kabelwerken:

Cat. C6 klasse 6 (Sterkstroom- en telecommunicatiekabels in sleuven

leggen, zonder aaneenkoppeling tot € 3.225.000 )

VCA**

Erkenningsnr. 7901

Jaarlijks volgen onze werknemers talloze opleidingen op technisch gebied, EHBO, veiligheid waarvoor ook steeds de nodige certificaten worden uitgereikt. Op deze manier zijn we zeker dat “de juiste man/vrouw op de juiste plaats” wordt ingezet.

Bouwproject gepland?

 

Voor de ontwikkeling van bouwprojecten, werkt Gravo samen met haar bevoorrechte partner Citta. Dagelijks contact met het management maakt dat elk project de aandacht krijgt die ze verdient, als ware het onze eigen projecten. We begeleiden je graag mee voor het uitwerken van concrete voorstellen voor een toekomstig project (in aankoop, met recht van opstal,...). Lopende projecten kan je steeds raadplegen op www.citta.be of stellen we je graag persoonlijk voor tijdens een afspraak. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord!

surf naar

mail citta

LT-Coppens Ruiterijschool 14

2930 Brasschaat

03 651 39 51

info@gravo.be

© 2017 Gravo